Det siges at ”sande venner kan ikke købes for penge”

Men er det sandt?

Jeg har her d.1 oktober 2016 købt Kasper, en hest som jeg har haft part i, i 5 mdr. da ejeren sagde at hun ville sælge ham, var jeg ikke 1 sekund i tvivl, han er min ven og vi skal følges ad på livets vej. Jeg har givet penge for ham, han er min ven, vi har så mange dejlige oplevelser sammen når vi rider og træner. Vi kommunikere, jeg telepatere med ham når vi er sammen, jeg lytter til ham og han lytter til mig og vi sammenarbejder.

Det koster penge hver måned at have ham, det koster penge at købe og have en hund eller en kat, det kan også ses som en energi udveksling, for penge er energi ligesom alt andet og har den værdi som vi vælger at lægge i den. Dyrene er vores venner og giver os mere en vi kan gøre op i penge, de lytter altid( det er ikke ensbetydende med at de gør alt som vi vil have det 😉 ) de stiller altid op til sammen vær, nærvær og aktivitet ( måske ikke altid katten, de er mere i deres eget liv)

Desværre er der mange som synes, at når de har købt et dyr, at de vil have kontrol og magt over dyret og behandler det ikke som en ven men som en ting og til sidst vil dyret reagere på dette. Især heste reagere på alt som vi kommer med i vores energi system, de høre alt hvad vi siger i deres nærhed og alt hvad vi tænker så vil du have et sundt og rask dyr så ros det, elsk det betingelses løst med en taknemmelighed over at det er kommet til dig, tag ansvar for dig selv, vær den ven som du selv ønsker også over for dig selv. Når du er der, vil en hest og en hund gøre ALT for dig og være din bedste ven som du kan tale med og lytte til.

Om mig

Luna og sjælevennen Kasper

2016-12-07T06:23:01+00:00 27. oktober, 2016|Dyrekommunikation, Kasper|