Når det er tid til at sige farvel og hjertelig tak for denne gang ♠

Når jeg i mit arbejde som healer møder dyr der har en lidelse, er det for det meste healing og et budskab til ejeren der kan skabe helbredelse, af det som opleves som sygdom eller skader. Som med mennesker så kan et ændre syn på tingene gøre en kæmpe forskel.  Jeg har healet rigtig mange mennesker og dyr hvor udsigterne fra læger og dyrlæger har været at der intet er at gøre.

HELBREDELSE ER REPARATION AF SKØRE IDEER.

MEN nogen gange er det blevet tid, udløbs datoen i denne krop er nået og det er tid til at sige farvel og hjertelig tak for denne gang, selv om du har forladt dette fysiske legene så er vi stadig et i sandheden, virkeligheden. For det er bare sådan at vi mennesker og dyr har en krop og en personlighed men det er ikke vores identitet, det er vores udtryksformer i verden. Vores identitet er på et helt andet plan, det er den energi, ånd ,l iv, guddom lighed, Prana, essens, intuition eller hvad man ønsker at kalde den. Det er det samme, kroppen og personligheden er INTET uden den

Det er så vigtigt for vores fred med os selv at vi acceptere andres exit og er taknemmelig for det som de har budt ind imens de var her på jorden. Hvis fokus er for meget på at have mistet så kan det som det var vigtigt at lære at vedkommen tilstedeværelse dyr eller mennesker ikke lært og taknemmeligheden for den rolle som de har spillet for en ikke erkendes.

Vi er alle læremestre for hinanden statister til som vi skal lære at se i et andet lys, derfor er tilgivelse i den sande form så vigtig, det vil sige at trække dommen tilbage som man har lagt på den anden i form af syg dom, diagnose, voldsom adfærd, idiot, osv. Det er alle afspejlinger at vores ejet sind som hellere vil se skyld i noget uden for selv i stedet for at erkende at skyld FINDES IKKE det er bare noget vi alle erkender som vildt ubehageligt og kvalme, derfor må det have noget at gære med andre i stedet for at tage ansvar for egen opfattelse.

Det er helt ok og vigtigt at føle og erkende sorg over at noget vi oplevede som levede og givende i vores liv er væk, det er bare også vigtigt lige at få kigget indad og hvad det handler om, var der noget som kunne ses anderledes så der er mere kærlighed og accept i det som der sker, for vi styre ikke hvad der sker, vi styre kun hvordan vi vælger at opfatte det som sker.

Det mest gavnlige for fred vil altid være accept helt ind til det dybeste selv.

Det kræver bevidsthed og arbejde for at ville have fred, der er ingen som slipper for dette arbejde, det er kun et spørgsmål om hvornår at du tager beslutningen for at tage ansvar for din opfattelse og dom over verden, mennesker og dyr. Vi dømmer bare ikke dyr så meget som mennesker fordi vi ikke har de samme forventninger til at de skal opfylde bestemte roller og derfor også behov. Vi har en forventning om at de elsker os ubetinget hvilket de gør, så det er mere vores tankemylder om frygten for at leve livet fuldt ud, bekymringer som gør dem syge og dårlige, det ophober sig i deres central nerve system, skaber ubalance og hvad ad der er står i kortene.

Det kan rent faktisk være vildt smukt at sige farvel og hjertelig tak for denne gang, vi ses igen på den anden side. Vi styre ikke hvornår det er tid for nogen, ikke engang os selv så hvorfor ikke bare være taknemmelig og værdsætte, nyde alt levende omkring os ( også edderkopper og frøer 😉 )

I kærlighed

Luna Glavind

Vil du lade dig inspirere og provokere til at vågne op og tage mere ansvar i dit liv? Så følg med i min blog den omhandler mit liv og spiritualitet, hvordan at alt kan vendes til gaver, hvis du tør 🙂

Luna og sjælevennen Kasper