Jeg har indgivet opsigelse som pusher..

Alle har sort bælte i selvsabotage og pusheren er en stor del af den.

Det gik op for mig, da Kasper ikke ville gå i trailer mere ,at jeg var i pusher mode og der vil han ikke følge mig. Det er en opgave at spotte når det er pusher mode som styre opfattelse og adfærd. Hver gang der er noget som Kasper viser med sin adfærd som jeg ikke lige forstår så må jeg spørge mig selv, hvad viser det mig om mig. For det, at gå i pusher mode kommer snigende som en ninja langs panelerne ligesom frygten. Frygten er egoets magtmiddel til at tro at vi skal have kontrol over tingene, det er egolarm, som jeg kalder det, en dybere liggende frygt for at tingene ikke skal lykkedes sådan som vi gerne vil have det og i virkeligheden spænder det bare ben for os, holder os tilbage i at LEVE frit.

Vores tilknytning til at noget skal være på en bestemt måde, for at kunne være glade og have fred, vil i virkeligheden sikre at der aldrig bliver fred og glæde. Når noget skal være på en bestemt måde, i noget uden for os selv som vi ikke styre, så har vi givet magten fra os. Den magt som vi rent faktisk har til at styre vores liv, ved at tage ansvar for vores opfattelse som igen handler om hvor vi er i os selv når vi vil have noget til at lykkes. Når jeg bliver stik tosset på Kasper fordi at han ikke vil gå i trailer så har jeg givet magten fra mig og blevet sind syg, det er sygelige tanker som jeg lader tage min fred og giver Kasper skylden MEN det er ikke hans ansvar om jeg har fred, det er mit. Jeg synes det var vildt pinligt at han ikke ville gå op når jeg bad ham om det, når nu jeg kan tale med dyr og jeg får også tit spørgsmålet om jeg da ikke bare kan sige det til ham, når nu jeg taler med dyr. JO det kan jeg godt MEN hvis han ikke vil, så gør han det da ikke. Jeg opfattede det som pinligt for så har jeg jo ikke styr på det! Og hvad er det så lige at jeg synes at jeg skal have styr på? Kasper vejer 735 kg. Og jeg kan ikke flytte ham så jeg må kommunikere. Kommunikation betyder forening og kan kun foregå i kærlighed. Kontrol og pinlighed er egoets styresystem og har intet med kærlighed at gøre, derfor var det en gave jeg fik da han ikke ville gå op for jeg fik set endnu et lag af frygt/kontrol i mit sind som jeg nu har fået opsagt og der er plads til mere liv, fred og kærlighed. Når jeg har taget beslutningen om fred, går væk fra pusheren og vælger at læne mig ind i freden, hvilket altid giver en god griner, så vil han gerne følge mig igen. Det sjove er så, at hver gang når jeg har gennemgået en sådan opgave, så viser han det lige lidt igen og har en måde at vise mig at jeg skal mene det, være beslutsom og bestemt MEN uden pusher og kontrol. Det er vigtigt for dyrene omkring os hvis de skal slappe af og have det godt, at vi tager ansvar for vores eget bullshit og har vi lagt det på dem, så må tage det tilbage og tage ansvar for vores egen dom og ophæve den.

Jeg har rigtig mange gange gjort op med denne pusher tilstand nu er det bare blevet så tydeligt når den dukker op at jeg kan vælge den fra og jeg ved at den ikke kan noget godt for mig og mit liv.

Det er rent faktisk en stress tilstand hvor jeg prøver at masse en firkant ind i en cirkel som er mindre, det er umuligt. Jeg kan se hvor jeg andre steder i mit liv har været i denne tilstand og det som jeg har præsteret i denne tilstand bliver aldrig helt godt, så DET VIRKER IKKE!

Er du åben og villig til at vågne op til dit virkelige liv, så kan du bruge alt omkring dig til at finde ud af hvad du går og tror om dig selv, hvilke regler du har lavet, som får dig i denne pusher tilstand som egentlig er kaos, stress og larm. Alt efter hvilken personlighedstype vi har, så vil det virke forskelligt men er den samme uro som kommer af frygt, frygten for ikke at slå til, være god nok, få det du skal bruge, mangler noget, ikke blive elsket, ikke blive anerkendt, ikke blive godkendt osv. Vendt på hovedet er det i virkeligheden frygten for at leve fuldt ud med det helt vilde potentiale som vi virkelig har, det er så stort at vi ikke fatter det men må acceptere det i små bider.

At sige op som pusher indebære en enorm frihed, det er også en tilstand hvor jeg intet ved men kan være åben for at modtage visdom, intuition og være i åndelig enhed, kærlighed.

I processen med at opsige som pusher er der mange regler som skal gives slip på og det provokere egoet og frygten for kaos vil melde sig men det er fordi der skal udvikles mere tillid. Tillid er nøglen til et liv i fred for med tillid til at alt er som det skal være vil ikke få dig til at sidde på din flade og lave ingenting, tværtimod så vil du flyde med livet og lade dig tilskynde/inspirere til det som er det rette og bedste at gøre for dig og dem omkring dig. Det er en tilstand hvor energi og styrke virkelig kan komme til sin ret.

Det er det vigtigste job jeg har, at vågne op af mit eget bullshit til det liv som allerede der uden mit egos indblanding derfor er jeg helt vildt taknemmelig over at mit job i verden er at hjælpe andre med at vende deres kaos til fred, det har jeg så også rigtig god erfaring med 😀

I kærlighed

Luna Glavind

 

 

Vil du lade dig inspirere og provokere til at vågne op og tage mere ansvar i dit liv? Så følg med i min blog den omhandler mit liv og spiritualitet, hvordan at alt kan vendes til gaver, hvis du tør 🙂

Luna og sjælevennen Kasper

Vil du have nye blog indlæg direkte i din mailbox så skriv din email herunder