De kære heste, de rør mig igen og igen med deres villighed til at hjælpe og knokle for os mennesker, selv om de kan se alt vores egolarm, præstationsangst = bullshit

Jeg var for tredie gang  med Kasper til et spring stævne. Det er Kaspers tredie gang i hans liv, så det vigtigste for mig er at vi rykker os fra gang til gang og det gør vi. Vi kommer over flere og flere spring uden stop eller løben uden om. Kasper er så ny og utrænet inden han kommer til mig, fordi han har været køre hest, så han har virkelig brug for at jeg er der 100% for at han er tryg ved at springe og selv om at jeg og andre synes at min tilridning til springet var perfekt så må jeg efterfølgende erkende at mentalt var jeg der ikke 100% og det reagere han på og det sidste spring kommer vi ikke over. ( jeg er så bare glad for at vi nåede igennem til det sidste;-) )

Ud fra de forhold jeg tilbyder vil han gøre alt for mig men gudskelov kræver han at jeg er der, for at han kan være tryg. Jeg vil hellere have at han viser mig det på den måde end, at flyver over springen og jeg ikke kan følge med, det kunne så godt blive farligt.

Weekenden efter er jeg til et dressur stævne og jeg kan ikke lade være med at blive rørt når jeg ser og mærker disse heste som virkelig prøver at gøre alt hvad de kan for at stille rytter tilfreds MEN de kan ikke mere end rytteren kan. Det er så vigtigt at huske at hesten er inde i vores hoveder og spotter alt i vores energi system. Vi kan ikke forlange at de ikke skal reagere på det eller når de ikke får klare tydelige signaler fordi rytteren ikke er bedre, skal kunne gøre det af sig selv, det er et urimeligt krav og et typisk billede på menneskelig arrogance når de ikke vil tage det fulde ansvar for dem selv og deres eget bullshit.

En hest har ikke præstations angst, det er kun mennesker som har det, de har slet ikke det tankesæt der skal til for at danne ideer om præstation, det handler alt sammen om rytteren.

I stedet for at have præstationsangst som kommer af manglende tillid til dig selv og ideer om at du skal være noget og kunne noget som du på et ubevidst plan tror på har en smertelig konsekvens hvis du ikke kan præstere godt nok. Det er dybest set at putte dig selv i en ramme som lige meget hvor skæv du er i den, så passer den ikke! OG IGEN det har intet med hesten at gøre, du kan ikke give den skylden så du bedre kan klare det, den bliver bare utryg ved dig men tilgiver jo som de nu gør eftersom de formår at være i nuet på en måde som vi kan tage ved lære af.

DET VIRKELIGE LIV FINDES UDEN FOR RAMMEN 🙂 Det er der hvor du acceptere hvor du er lige  nu og er villig til at bevæge dig fremad i tillid til at du kan udvikle dig og at din hest vil følge dig og hvis du LYTTER viser den gerne vejen.

Jeg har fået rigtig meget ros for at være nået så langt med Kasper at, vi kan ride en springbane i gallop og for et år siden kunne vi ikke gallopere rundt i ridehuset uden at ligge ned i svingene og nogel gange at nogen har måttet flytte sig hurtigt 🙂 ja det er rigtig meget træning og god undervisning MEN det er også min mental træning i min opstilling og kommunikation med ham, han har vist mig det jeg skulle have fokus på og det gør han stadig. Det hjælper så også altid at lade sig inspirere af dem som er bedre ryttere, istedet for at sammenligne så se g erkend hvor de er dygtigere og kopier det ind i din egen krop. Ligesom mennesker bliver heste også påvirket af den energi som der er på det sted den står og de mennesker som styre og er på det sted. Vælg altid en god stærk energi som kan trække dig hvis du er ustabil i din egen energi.

Der er rigtig meget som jeg har lært af Kasper det sidste 1½ år som jeg har kendt ham og især det sidste år hvor jeg har været ejer af ham( selv om man ikke kan eje et andet væsen men kan være taknemmélig for at det er komme til en, selv om man har betalt for det) Men det kommer der meget om de næste måneder når jeg for tid til at skrive mere sammen med Kasper.

I kærlighed

Luna Glavind og Kasper

2017-11-22T14:35:23+00:00 21. november, 2017|Dyrekommunikation, Heste, Kasper|