Den kære familie!

De første mange år af mit liv har jeg studeret familie konstellationen, hvad er det som familie det betyder. Jeg havde en ide da jeg kom til verden om, at det er der hvor jeg er beskyttet, støttet og hjulpet MEN erkendelsens time har lært mig, at det er det klasseværelse hvor muligheden for at se mit sind i et spejlkabinet, tydeligst.

Det er jo lidt sjovt, at når vi virkelig er ærlige og ser klart så er det tit( ikke altid for intet er i kasser) familien der er en største udfordring i at være ærlig og sig selv i den bedste udgave. Det er familien der er den hårdeste dommer i de kvaliteter og evner vi kommer til verden med. Jeg har hele min opvækst hørt at ”du er også så klog at du kan undvære hovedet” ja jeg er en type som ved de mærkeligste ting og rigtig mange ting, noget fordi jeg er nysgerrig og andre ting fordi at det VED jeg bare, fordi jeg er i kontakt med min visdomskilde.

Når vi vælger at følge vores hjerte, om det er at leve med en partner der er MEGET anderledes end familiens synspunkter, gå en anden vej karrierer mæssig, stå frem som homoseksuel, skifte navn i en voksen alder eller hvad  det nu kan være som kalder på en til at ”skille sig ud” så er familien den hårdeste dommer og venner, partner (hvis man virkelig følges ad) ydre familie dem som er den største støtte.

HVAD FANDEN ER DET LIGE AT DEN NÆRMESTE FAMILIE TROR AT DE HAR AF MAGT??

De putter gerne de nærmeste ind i nogle roller som passer ind i deres tryghedsbarrometer og der har de bare at blive for ellers flytter deres billede af verden sig for meget. De kan finde på at sige ting, de ALDRIG ville sige til en ven eller veninde fordi ellers ville de skride på et split sekund MEN fordi vi nu er familie, så kan jeg sige hvad som helst og jeg skal da ikke være glad på dine vegne når du nu vil ud af den rolle jeg har sat dig i, i mit tryghedssystem!

Jeg forstår det ikke og vil ikke forstå det for vi er alle mennesker som i ånd er lige, lige elsket af Gud eller hvad vi nu vælger at kalde vores essens.

Skulle familien ikke være den første til at støtte, bakke op og indynde til selvværd og selv tillid?? Og det går begge veje fra børn til forældre som den anden vej. Vi tror at vi kan tillade os, har ret til, at dominere og styre nogle, bare fordi det er vores børn, forældre eller søskende.

MEN hvis nu at vi er kommet til verden for at lære noget andet og meningen med familie er noget helt andet?

Det er så vigtigt at være vågen over for at sådan som du synes at din familie behandler dig dårligt eller uretfærdigt, det gør du også selv! Vær ærlig omkring hvordan at du behandler og tænker om dig selv og se dine regler og mønstre udspille sig, så du kan slippe dem i bider og være mere og mere sandt i dig selv.

Forstil dig at da du valgte at komme til verden som det lys du er, en tilstand som du i verden ikke er bevidst om,  og at du skal lære at acceptere, at være dig i dit fulde potentiale uden begrænsninger, uden alle andres ideer om hvad du er og hvad du kan, så er familien den perfekte konstellation til at lære det i og din familie er dine læremestre, statister til at gøre op med alle roller, regler og ideer om dig og den du er i virkeligheden. I den erkendelse vil du se at de er en gave og du kan til give dem kærlighed og dig selv for at lave den fejl at tro noget andet end det som er lige nu, du står i den samme situation som barn i en hvilken som helst alder, du får bare muligheden igen, til at se det på en anden måde og når du formår at se det på en anden måde og sætte din familie og dig fri til at være et spejl, en skygge af dit sind så er alt muligt. Dette er ikke altid ens betydende med at man skal blive sammen, nogle gange må man sige farvel og tak for læren og andre gange vil det give grobund for kærlighed og glæde og fred.

SÅ LIGGER ENHVER MAGT HJEMME I EN SELV HVOR DEN HØRE HJEMME.

Lad dette være med i dit sind i denne juletid som handler om kærlighed, nærvær, enhed og glæde og fred.

Glædelig Jul til dig og dine spejle.

I kærlighed

Luna Glavind

Velkommen til min hudløst ærlige og til tider provokerende blog om mit liv, opvågning, spiritualitet og de kære dyr.

Luna Glavind

Clairvoyant og healer

Skriv din email i boksen hvis du vil have blog indlæg direkte i din indbakke.