Vi vil så gerne have frihed, men hvorfor vælger vi den så ikke?

Det er ikke usædvanligt at høre om mennesker som sidder i fængsel det meste af deres liv og så snart de bliver lukket ud, så laver de noget nyt kriminelt, for at komme ind igen fordi, at de ikke kan klare sig i friheden, de ved ikke hvordan de skal håndtere den, være i den.

Vi lever alle i mere eller mindre grad på den måde med den måde, vi holder os selv i fangenskab og vores nærmeste også dyrene.

Ved et nærmere og ærligt selvstudie vil vi kunne  se alle de steder hvor vi fængsler os selv og andre, faktisk så er enhver rolle,begrænsning, frygt et fængsel. Når vi ser på hvordan vi synes, at andre skal være på en bestemt måde, at partneren, børnene, forældrene, vennerne skal opfylde bestemte behov for at du kan være tryg og føle dig anerkendt og elsket. Den ramme du har sat for dig selv og andre om hvordan MAN skal opføre sig og tage hensyn er et fængsel, for der vil altid følge en dom med i vurderingen at nogen er forkerte eller gør noget forkert.. En ting er helt sten sikkert, det er at det fængsel, den ramme du selv har lavet vil såre dig, gøre dig ked af det, gøre dig vred og bange for det er en illusion, at tro at det er muligt at holde verden inden for en rammen.

Kan lyset blive fanget i mørket?

NEJ det kan det ikke da det er selvmodsigende da lys altid vil ophæve mørke MEN vi kan som mennesker opleve det sådan. Med en tro og et håb som er lyset kan vi føle os fanget i mørket og vi må lære at give mørket til lyset så det kan blive ophævet. Når der er for meget egolarm om alt det som burde være anderledes så er kan du opleve at du er omsluttet og fanget i mørke men, det er mørke som du selv har lavet og en ond drøm hvor du har glemt at din magt er inde i dig og ikke uden for dig. Du kan ikke styre den ydre verden, det er som at være i biografen og prøve at lave om på det som sker på lærredet, du må læne dig tilbage i stole sædet og tage ansvar for din opfattelse af det som sker på lærredet,, vil du se på det med egoet som dømmer det eller vil du se med fred og frihed, med en accept at alt er lige nøjagtig som det skal være, for ellers havde været anderledes. Og det er rent faktisk først når du er der at du kan være sandt hjælpsom for andre, hjælpsom som du bliver tilskyndet til indefra og ikke ud fra et ego perspektiv hvor du har vurderet at der er noget som skal rettes op for andre fordi at de ikke har styr på det.

Frihed er et valg som er skræmmende fordi det indebære at tage det fulde ansvar for sig selv og have tillid.

Vi kan ikke have fuld frihed uden fuld tillid.

Det er så også der, at vi kan opleve uro i kroppen fordi, at vi så kodet i at skulle gøre noget for at have det frit og godt i stedet for frit at kunde vælge det.

FRIHED er en tilstand inden i, en tilstand af glæde, taknemmelighed og fred hvor du har sat alt frit og fjernet rammen. For at du kan føle dig fri og nyde denne tilstand i dig selv er du nødt til at sætte andre fri til at være den de er og have fred med det. Det kan være helt lammende at være fri, fri til at gøre som du har lyst til og have tillid til at du rent faktisk i den tilstand vil gøre noget godt og kærligt. At reglerne for hvordan du og andre skal være er lagt ned og kærligheden kan vokse frit til en styrke og en sand magt hvor alt er muligt.

For at opnå dette er tilgivelse det vigtigste redskab og jeg mener ikke tilgivelse i gammel bibelsk forstand hvor man tilgiver en anden for noget de har gjort men kigger på situationen og personen igen med et nyt syn og SER lyset gennemstrømme det hele og opløse det billede som har fastfrosset sig i dit sind men en dom som må trække tilbage, for det er din dom. Du kan ikke tro noget om andre som du ikke tror om dig selv, dit selvhad bevidst og ubevidst vil du kunne se i andre omkring dig og i verden, DERFOR er den eneste vej til verdensfred, fred med dig selv.

På min hjemmeside under meditation finder du gratis meditationer, også en til tilgivelse.

Må du tage dette med ind i det nye år, et år hvor energien bliver løftet til et helt andet level. Lyset for enden af tunnelen er blevet skarpere og tydeligere.

GODT NYTÅR TIL DIG SMUKKE SJÆL.

I kærlighed

Luna Glavind

En blog som forhåbentlig vil provokere dig til et nyt og kærligt syn på dit liv og den du er i essensen.

Luna Glavind

Clairvoyant/medie og healer

Skriv din email i boksen og du får de nye blog indlæg direkte i din indbakke.