Hvordan vil du føle dig noget værd uden problemer, når du har lagt dit værd og identitet  i at være den stærke problem knuser?

Kender du hende eller ham som altid står klar til at løse problemerne og som sjovt nok altid har problemer eller hurtigt kan se et problem i noget?

Problem knuseren er efterhånden blevet en vigtig gjort identitet som den stærke der kan klare alt, jeg er så ganske sikker på at hvis du fjerner alle problemer så skal de nok opfinde nogle alligevel fordi uden problemer er de intet værd, de har lagt deres identitet og styrke i at være problem knuseren og dermed også deres værd. Det er desværre først når de ligger ned selv og kroppen har sagt ”NU STOPPER DU” at de tænker nærmere over det men det også desværre de færreste som kan se den underliggende styre mekanisme, de overbevisninger som der styre trådene i bagpanelet.

For ” hvordan vil du nogensinde føle dig som noget virkeligt værd hvis dit værd er afhængig af at løse problemer??”

Den psykologiske styremekanisme er sådan at, hvis du ikke kan løse problemet så er det din skyld. Det er de færreste der er klar til den selverkendelse men det er skylden som styre adfærden. Det er de færreste egentlig har virkelige problemer! Jojo der er rigtig mange som har opgaver som skal løses og oplevelser som er sønderrivende, det her handler ikke om hvad som sker i verden, for verden er som den er og det eneste vi styre, det hvordan at vi vælger at se på den og de ting som sker. Det gælder også for en problem knuser, for kan de ikke se på et ”opfattet” problem uden at mene at det er deres opgave at løse det, så er de afhængig af problemer for at føle sig berettiget til at være i verden. Den følelse at berettigelse kommer når du acceptere dit værd som den du er og ikke ud fra hvad du gør.

Mange siger at ”så bliver jeg jo egoistisk hvis jeg ikke hjælper” og jeg siger nej ,det er der, at du tager ansvar, når du mærker efter om det er noget du skal gøre eller det måske er en anden, eller når forældre gerne vil gøre det så godt for deres børn at de glemmer at lære dem at gøre det selv og rent faktisk uden at tænke over det, hævder sig selv over for deres børn. Hvor meget kærlighed er der i det?

Det her sker når vi glemmer himlens smukke klare blå farve, friskhed og renhed. Himlen som er inden i os som en styrke og kærlighed der kan vejlede dig i enhver situation om hvordan at du i virkeligheden hjælper og jo mere at du acceptere himlens kærlighed inden i dig jo mere kan du kende forskel på egolarm og en tilskyndelse til at gøre noget godt. Nogen gange er den bedste hjælp rent faktisk at sige nej.

Det er når du ikke kan sige nej og mener at alle problemer vælter ned over dig eller dem omkring dig som KUN du kan løse at du har glemt himlen og accepteret helvede, helvede hvor det er skylden som har fået magten og det hele køre i ring, alt gentager sig først i dit tanke system som egolarm og derefter vil du se det uden for dig. Prøv at zoome dig selv ud af dit liv og kig nøje efter og se hvor gange at du har stået i samme situation bare med forskellige statister og anden scene men handlingen er den samme. Nu har du mulighed for at erkende at du selv har lavet dine domme og opfattelse af det hele og kan vælge om, vælge at se det på en ny måde. Lad himlen inden i dig med alt dens visdom, styrke og kærlighed overtage tråden i dit styrepanel så vil du altid vide når der er noget du skal gøre eller lade være for dit værd er i den du er og ikke i det du gør. Du behøver ikke altid komme først og det kunne jo være at det var en anden som havde fået opgaven 😉

Du er elsket.

I kærlighed

Luna Glavind

En blog som forhåbentlig vil provokere dig til et nyt og kærligt syn på dit liv og den du er i essensen.

Luna Glavind

Hvis du vil have mit blogindlæg direkte i din indbakke så skriv din email i feltet

2018-01-16T15:17:49+00:00 16. januar, 2018|Klarsyn og personlig udvikling, opvågning og spiritualitet|