I dyrenes frekvens kommer helheden frem

Efter længere tids arbejde med at udvide mit virke med essens ridning og hele tiden udfordre mig selv i min ridning og samarbejde med min hest Kasper, er der dukket et billede op af hvordan at jeg undviger, at være i min essens og mit glade frie barn. Jeg har tidligere skrevet et blog indlæg omkring hvordan livet går forbi mig, når jeg ikke tør tag de spring som jeg synes er for høje på en jagt.

Da jeg var til indendørs terræn træning i søndags var det der igen, jeg undviger og så gør Kasper det selvfølgelig også, da jeg kommer hjem taler jeg med min kæreste om den skæv vridning jeg tydeligt kan mærke i min krop, et kryds trækken fra skulder til hofte som jeg har mærket i længere tid. Min kæreste hjælper mig med at tune ind på årsagen og der kommer et billede af mig som 3 årig der efter at have været ude i haven, står over for min mor og fortæller begejstret om lyset, energien omkring planter og dyrene, at jeg har leget at jeg healede min hund og hvor sjovt det var at snakke med fuglene og lysvæsner men min mor forstår intet at det som jeg taler om ( hvilket jeg godt kan forstå i dag) jeg læser hendes uforstående ansigts udtryk som misbilligelse og konkludere at jeg er forkert med det jeg ser, det som jeg oplever som det mest naturlige er forkert. Jeg vælger at begynde og undvige mit kald, min gave som jeg er kommet for at give og være den som jeg valgte at skulle være, inden jeg kom til verden. En følelse af at andre kan bedre end mig har fulgt mig hele livet, for da jeg valgte at vige, der valgte jeg at sammenligne mig med andre for at passe ind og ikke føle mig forkert, det er en lav frekvens hvor der er plads til ego larm, ego larm som der slet ikke er i den frekvens hvor jeg er et med naturen og dyrene også derfor at det er så healende for mennesker at være sammen med dyr. Det er 10 år siden at jeg valgte at vende snuden hjem ad,  til min virkelige frekvens og har den i mit nuværende arbejde men hvis jeg skal være mig fuldt ud så må jeg acceptere min frekvens 24/7, det indigo og stjerne barn som jeg valgte at være i dette liv. Det er et frit legebarn som ved at intet er alvorligt, ligesom dyrene ved jeg at, jeg skal bare tage min frekvens seriøst og leve i den, lade være med at vige og have en fest når Kasper og mig flyver over alle spring uden at vige fra nogen af dem og give det som er mig mest naturligt glæde, sjov og visdom.

Det er også at slippe ydrestyring, at lade mig påvirke af hvad andre mennesker mener og tror på, på den måde som de nu udtrykker det.

Dyrene og naturen er til for at hjælpe os til at lære at acceptere den frekvens som er det virkelige liv, den vi kan tune ind på og vælge at huske mere og mere indtil at den er en fast kanal.

Egolarm skruer ned for frekvensen og alt bliver mere alvorligt og tungt, tune ind på en højere frekvens og brug den til at skrue ned for egolarm og op for livet og legen og kærligheden.

Kasper invitere mig hele tiden ind i en dybere kontakt med ham i det som vi laver sammen. Ordet SAMMEN skal tage bogstaveligt når vi taler om heste for at de vil følge en, at vi går sammen i trailer som han lærte mig for længe siden da han pludselig ikke ville gå ind i den og over spring skal vi også være sammen, lige som i alle andre situationer i stedet for at være i mit hoved, adskilt fra ham. Han er i mit hoved og jeg skal lægge en linie for vores vej og når jeg ikke følger den så bliver han jo forvirret, da jeg var til spring undervisning torsdag var jeg meget opmærksom på dette og vi fik ros, han har aldrig gået så lige på linien og fulgt vores spor, ergo så var jeg lige der hvor jeg skulle være, sammen med ham.

I øvrigt så forstår min mor stadig ikke hvad jeg snakker om men hun prøver og der er intet misbilligende i hendes udtryk for det var min opfattelse som lavede det. Vi acceptere hinanden som vi er.

Det er noget jeg siger stort set til alle mine klienter, det er meget simpelt men bare ikke let for os mennesker at acceptere os selv fuldt ud med fuld tillid til at vi har alt det vi skal bruge til det liv vi skal leve.

I Kærlighed

Luna Glavind

Jeg håber at du kan bruge min blog til inspiration til livet og besutningen om at LEVE det ud fra det dybeste ægte sande sted inden i dig.

Luna og sjælevennen Kasper

Vil du have mit blogindlæg direkte i din indbakke så skriv din email herunder.