Uden fejl er livet meningsløst

Hvad er det som gør, at vi er så styret af frygten for at lave fejl?

Dette år er et oprydnings år så det vil noget, vibrationerne er vildt stærke i deres øgning og det mærker jeg i sær, her lige inden flytningen til Ry, Jylland. I den seneste tid, har jeg været i flere situationer i mit arbejde, hvor jeg har skullet give en ejer besked om at hendes dyr gerne ville have fred, en hest stod og kiggede vildt intenst på mig og ville bare have at ejere skulle ringe med med samme til dyrlægen og at de kunne sige farvel og tusind tak for denne gang. Dens krop kunne ikke mere, selv om den kun var 13 år. Den ville ikke engang have healing, den ville bare have lov at tage til hestehimlen. Det er aldrig let at give disse beskeder men det skulle være mærkeligt, hvis mit arbejde med at være medie for dyrene kun skulle indebære succes historier hvor dyret netop bliver redet fra aflivning fordi dyrlægen ikke ved hvad, de skal gøre, for de kan intet finde.

En situation med en hund, hvor det kunne se ud som om at jeg havde lavet en fejl indebar rent faktisk en helt igennem fantastisk og ubeskrivelig læren, men også sorgfyldt og rørthed, i hvordan at vi kan blive kørt rundt i manegen af den åndelige verden men også af dyrene, fordi de skal nok styre hvordan at budskaberne skal igennem. Da det kom til stykket var min eneste fejl, hvilket var en fejl at jeg fejl fortolkede dens måde, at den skulle være lærermester for ejer, og for mig er det vigtigt at erkende fejl og se dem som det vigtigste vi skal her i livet, se på det som er vurderet som fejl, som vores grund til at være her på jorden og jeg kan ikke være underviser uden også at være elev. Når alt går let og smooth, når kunderne skriver vildt glade tilbage om det vidunderlige resultat at mit arbejde, når skriver at jeg har haft ret i alt hvad jeg har sagt i en clairvoyance, når dressur hesten er kommet tilbage på stævne pladsen og danser og elsker at arbejde med sin ejer som var vildt skeptisk, når en hunde ejer er helt oppe og køre fordi at hendes hund nu har ændret adfærd, og godt kan være alene hjemme,når elever skriver de smukkeste tilbage meldinger fra et kursus og er vilde med mig som underviser   så er jeg dybt taknemmelig og glædes over at kunne hjælpe dyr og mennesker og det er enormt bekræftende MEN det er, når der er en vurderet fejl, at jeg virkelig lære noget og jeg skriver vurderet, for hvem er det som vurdere at det er en fejl? Hvem er det som vurdere at det ikke er perfekt? Det er egoet, det er ideerne om at det skulle have været anderledes, måske fordi en fik det korretke svar og jeg ikke gjorde eller tror at jeg har overset noget, det har jeg måske også, det kan ske, også for mig som det kan ske for alle andre.

Når vi er villige til at kigge dybere og være nysgerrige på det som vi har vurderet som en fejl med selverkendelse og åbenhed så kan der dukke det smukkeste op nede under den tilsyneladen mørke plet, der kan komme en lære der får dig til at vågne mere op, der kan komme en tilgivelses lektion som du ikke ville være for uden, for at nå dertil hvor du kommer hen bagefter.

Jeg står også selv i en situation med en kat hvor jeg skal tage en beslutning om at sige farvel, mit ego synes at det er forkert men jeg kan mærke at det er det rigtig, hun beder om det, hun har det ikke godt og hun vil ikke med i flytnigen.

Da jeg ser mit job som et fag på lige fod med en vvs eller revisor så må jeg også acceptere (selv om jeg ikke er meget for det) at jeg har en fejl rate, den er ikke særlig høj men den er  der. Clairvoaynce er altid en mulighed for at give de svar vi ikke lige selv kan høre men jeg kan også fejl tolke de ting jeg får, selv om jeg ikke kan sætte procenter på er jeg ret tit meget præcis men vi lever i en dualistisk verden og der vil altid være begge sider. At se en non dualistisk verden er ikke med de fysiske øjne, det er for de vågne at se med sindet, at vi er ren ånd i sandheden.

Mit ønske med dette bog indlæg er at vi åbner op, for at have mere fokus på at kigge bag ved de vurderet fejl, i stedet for straks at dømme andre og sig selv, for det er med til at skabe lignende situationer inti at vi lære at SE det som i virkeligheden skal se af den vurderet fejl. Vær medfølende og nysgerrig istedet hånende og dømmende, det er allt sammen med til at skabe en bedre verden med mere fred og et mere frit liv for os alle, hvilket er dyrenes støreste ønske for os, da dyr aldrig ser fejl i os mennesker, kun at vi har et ego som larmer omkring det. Mange fejl bliver rent faktisk lavet, fordi at frygten for at begå fejl forstyrre vores fred hvor overblikket befinder sig.

I fejl og kærlighed.

Luna Glavind

Velkommen til min blog som omhandler på forskellige måder at vågne fra egostyring til essens, kærlighed

Luna og sjælevennen Kasper

2018-05-15T10:51:21+00:00 15. maj, 2018|Dyrekommunikation, opvågning og spiritualitet|