DYRETELEPATI – COACHING 2019-08-09T05:22:10+00:00

Kommunikation betyder at forene, jeg forener dig med dit dyr på et dybere plan.

En session starter med, at du fortæller mig hvad du oplever med dit dyr, derefter telepatere jeg med dyret. Med det som dyret siger samler jeg det hele i en samtale og coaching med dig, til de forhold som skal ændres, de selvindsigter og elverkendelser som dyret beder om.

Når vi har svar på det, dit dyr gerne vil fortælle dig med dens adfærd eller helbred bliver du bevidstgjort og coachet på det ,som handler om dig, det giver dyret frihed til at være sig selv, samt en enorm forløsning for dig som ejer. Dyret modtager samtidigt healing.

Hvilken personlighed dit dyr har, er meget vigtigt i forståelsen af det som de dyr omgiver os med og gerne vil have en god dyb kontakt med.

Vores dyr omkring os giver så meget uden at tage noget igen. De viser vejen til at åbne hjertet og tage imod.

Der er mange dyr der bliver misforstået i deres adfærd, når de vil gøre opmærksom på noget, der kan gøres anderledes. Dyr reagere på deres instinkter og har slet ikke udviklet den del af hjernen, som vi mennesker bruger til at være udspekuleret. De reagere på det som de oplever og som ejere går rundt med i deres ejet system, bevidst som ubevidst. De bliver påvirket af vores stress og krops problemer, hvilket også kan vise sig under ridning, derfor er det vigtigt at kunne ride fra essensen og tage ansvar for sin krops skævheder hvilket de fleste har og når vi selv tager det ansvar, så behøver hesten ikke at vise det.

I mit arbejde som medie for dyrene oplever jeg gang på gang, hvordan samarbejde og livet med dyrene bliver meget forbedret, efter at beskeden fra dyret er blevet modtaget af “ejeren” og adfærd drastisk ændret til det positive.

Telepati og kommunikation :Dyret modtager healing imens at jeg kommunikere med det og vil efterfølgende modtage den fjernhealing jeg kan se at den har brug for. Dyr elsker healing og reagere prompte på energien. Jeg har oplevet de vildeste resultater af healing, både hvor jeg er tilstede men også som fjernhealing f.eks. en hest med gigt i bagbenene som får fjernehealing ca. hvert halve år og er så smertefri eller en hest som ikke kunne se ordentligt fordi den havde et traume i kraniet som blev healet ved fjernhealing m.m..

Der kan komme vigtige trænings og ridnings mæssige råd. F.eks. til en hest som har fået en kold skulder, skal der laves bestemte gymnastiske øveler.

Du vil få redskaber til, en mentalt træning for dig ,til et godt liv og i visse tilfælde kan det være godt at få flere sessioner for at arbejde videre med ,at komme ind i en tilstand, hvor du selv bedre kan lytte til dit dyr og din intuition, det giver dig magten tilbage til dit liv.

Få øget glæden og samarbejdet!

Mail og telefon: Du sender mig en mail med dine oplevelser og spørgsmål med et billede af dyret forfra og fra siden.

Svaret aftaler vi en telefon tid til. Her vil dyret også modtage fjernhealing om nødvendigt.

BOOK EN TID IGENNEM ONLINE BOOKING HER ELLER SKRIV OVER KONTAKT

SE VORES NYE HJEMMESIDE https://awakenmind.dk/

Priser:

Udkørsel Telepati og coaching  med healing 850,00 kr. inkl. moms + kørsel

via mail/telefon 850,00 kr. inkl. moms

Betaling via mobile pay 99396 eller bank overførelse 3409 12646067 faktura modtages på mail

AFBUD:

inden for 12 timer af talt tid opkræves 50 % af prisen