CLAIRVOYANT COACHING 2019-08-09T05:25:02+00:00

Clairvoyant coaching

Coaching  er en måde, hvor du, på en effektivt kan arbejde med dig selv og bliver holdt i hånden undervejs. Det er en vej til personlig udvikling og spirituel vækst. Du får ny indsigt og mod til at leve efter din intuition.

En session starter med at du bliver budt velkommen i vores hyggelige lokale med en afslappede admosfære hvor du bliver tilbudt en kop kaffe eller te og vand. Derefter fortæller du hvad du har brug for og hvad du ønsker dig af vores samarbejde. Hvad er det som fylder og forstyrre i dit liv og dit tankesæt. Er det drømme som er brast, stress, depression, traumer, angst? eller er det et kærligt spark til at komme i mål med dine drømme i privat livet eller erhvers mæssig? Det kan også være at du vil være bedre til at lyttte til din intuitin generalt og væktse spirituelt. Hvis det ønskes vil vi i afslutningen af sessionen guide dig ind i en meditation til at integrere de indsigter og den selverkendelse som følger med og du vil samtidig modtage en healing.

Vi møder på alle fronter i livet begrænsninger og modstand på at stå stærkt og solidt i os selv i kærlighed til os selv, livet og alle relationer og det kan være familie som kollegaer. Ingen er nået til tops i sit eget liv uden en form for cocch.

Clairvoyant coaching samtale over telefon

Vil du arbejde med dig selv, på en meget effektiv og unik måde? Det er mental træning og coaching med klarsyn. I stedet for at skulle ud af døren og først have bestilt tid, så kan du sende en  sms til tlf. 60693638 eller mail, du kan også skrive over kontakt, og spørge hvornår vi har tid til en samtale, evt. med forslag om hvornår at du kan. Det tidspunkt som aftales, ringer du og vi gennemgår det som du oplever som en forhindring for fred i dig selv, du får vendt tingene, så du kan det på en anden måde som giver dig fred, samtidig med at du får redskaber til at arbejde videre med dig selv. Du betaler kun for den tid som du har brug for og der er ingen begrænsning for antal samtaler på en uge. Jeg bruger mine evner som clairvoyant, coach, psykoterapeut. Clairvoyantisk samtale vil hjælpe dig til at holde dig på sporet og giver dig redskaberne, til at takle de ting, der kan dukke op i dit liv, så du kan vende kaos til fred.

 

Vil du vende kaos til fred ved at arbejde med dig selv og komme hjem til dig selv igen på en forstærket måde og ikke lade egolarm og dårlig energi styre dit liv?.

Du kan vælge enten:

Luna Glavind Clairvoyant coach og spirituel underviser og healer

Eller

Lucazs Razz Willemoes Master coach fra Mindjuce og healer

SE VORES NYE HJEMMESIDE   https://awakenmind.dk/

Priser :

Coaching via møde, skype eller telefon pr. gang  850,00 kr.

Køb 3 gange til 2250,00 kr.(betales på en gang) spar 300,00 kr.!

Betaling via mobile pay 99396 eller konto overførelse 3409 12646097

AFBUD:

Ved udeblivelse opkræves 75 % af beløbet

Ved afbud inden for 12 timer opkræves 50 % af beløbet


Lucasz Razz Willemoes