KUNDEUDTALELSER 2018-02-01T14:50:13+00:00

“Reikihealing uddannelsen var primært ment som ekstra power i energien til min healingsmassagepraksis. Det viste sig dog ret  hurtigt, at det gav et ordentligt puf i den personlige og spirituelle udvikling. Humoristisk, ærlig og direkte undervisning, der gav noget af en øjenåbner for mine egne begrænsninger. Det var fantastsik og udviklende,  Luna kan kun varmt kan anbefales :-)”

Bitten Persson

kevin og birgitte

“Det har været et fantastisk Solo-forløb i fællesskab; Der har givet anledning til mange nye anskuelser, og som har indledt en helt ny måde at se på både verden og hinanden. Vi kan varmt anbefale andre at dele denne rejse med en partner!”

Birgitte og Kevin Pedersen

“Jeg er bare så glad for at det lykkes og tak for dit “spot On ” og tak fordi du holdte mig fast i troen på at det lille hyggelige hus ventede på mig <3 jeg ved virkelig ikke hvad jeg skulle have gjort uden din støtte og hjælp det sidste år kære Luna 🙂 jeg er så taknemmelig”

Gitte Jensen / Vordingborg

“Jeg er så dybt taknemmelig og glad for det forbedret forhold jeg har fået til min hest men også til min familie efter at Luna var medie for min hest, aldrig havde jeg selv set at det var mig og min gamle bagage som var årsagen til hans voldsomme adfærd, spooky men fedt at det er blevet løst.”

Dorthe Jensen/ Karrebæksminde

“Jeg syntes at alt var uoverskueligt og bestilte en telefon clairvoyance hos Luna, det tog hende maks 5 min. Så havde hun hevet mig ud af møllehjulet og på vej tilbage til mig selv, som jeg var kommet helt væk fra. Derefter kom alle løsningerne og hvilken vej jeg skulle gå, så skønt. Tusind tak Luna <3”

Inge houstrup/ Jylland

“I stedet for at gå hos en der kan hjælpe mig med at arbejde med mig selv så jeg kan være glad og lytte til mig så bruger jeg at ringe jævnligt til Luna og få vent tingene samt redskaber til at arbejde videre på min spirituelle vej. Det er nemt at sende en sms og få en tid når jeg er brændt fast i mig eget spin.”

Tina Vinkel/ Jylland