MEDITATION 2018-01-08T15:09:15+00:00

Meditation

Meditation er mange ting, det er ikke kun at sidde i lotus stilling og sige lyde. Det er også at gå langt stranden, sidde på en sten og kigge ud over vandet eller fiske. Det kan også være når man er på jagt og bare sidder i stilhed i naturen. Det er dog ikke altid at de muligheder er tilgængelige og meditation er ekstremt vigtigt for os som mennesker, for at være velfungerende og bevare overblikket og roen.  Det er også vigtigt i arbejdet med sig selv, til opvågning af møllehjulet af den verden du ser, vælger du at se den med kærlighed og tillid eller vælger du offerrolle, frygt, angst, depression, vrede osv. Meditationstræning er med til at bevidstgøre om dig om de valg du har og finde fred i dig selv.  Du kommer ind til dit sande naturlige jeg som er din identitet. I det spirituelle arbejde er det et must.

Når du ser på en hest i løbet af en dag, så vil stå og meditere ind imellem, den sover ikke, dens instinkter er parat hvis den skal flygte men ellers er den i en dyb ro i sig selv, den meditere.

Jeg har udviklet en ny måde at meditere på, at gøre det sammen med en hest. Det giver en helt anden oplevelse end at gøre det uden. En af mine elever som er vant til at meditere og kender den vidunderlige og ubeskrivelige tilstand man kan komme i, havde med til generalprøven og hun udtalte : ” Det er ubeskriveligt hvor stort det er, når hesten møder en i den tilstand, noget helt andet end jeg ellers har oplevet, det skal jeg straks hjem og prøve med mine egen heste”

Du kan se datoer for meditations kursus i Slagelse og meditation med hest på siden ”Arrangementer